Potreban službenik za projekte, Njemačka

14 apr
Rok prijave 24.04.2020

Fondacija za otvoreno društvo raspisuje konkurs za radno mjesto na poziciji službenika za projekte, sa sjedištem u Berlinu.

OBLAST:

Ljudski resursi

OPIS

Službenik za projekte u oblasti različitosti, jednakosti i inkluzije je zadužen za razvoj dugoročnih projekata i plana aktivnosti koje pomažu Fondaciji u sprovođenju organizacionog cilja, da postane inkluzivnije radno mjesto; službenik za projekte nadzire i usmjerava programe koji uključuju selekciju, trening i podršku mrežama timova u regionalnim kancelarijama, pokreće kampanje koje podržavaju inkluzivno okruženje u radnim kancelarijama i dr.

USLOVI

Kandidati koji žele aplicirati moraju imati prethodno radno iskustvo, poželjno u oblasti menadžmenta globalnih mreža timova; neophodno je razumijevanje kulturoloških različitosti i sposobnost da se izgradi odnos sa širokim spektrom ljudi različitog porijekla, unutar kompleksne organizacije; neophodan je visok stepen znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati su u obavezi da se registruju putem sledećeg linka, nakon čega će dobiti dataljne instrukcije: https://osfglobal.wd5.myworkdayjobs.com/…/a-Project…

ROK ZA PRIJAVU:

24. april 2020. godine

Detaljnije na: https://www.opensocietyfoundations.org/

(Visited 174 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments