Postanite zvanični bloger Spark.me konferencije

14 mar
Rok prijave 29.03.2020

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maj u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je otvorio prijave za takmičenje za zvanične blogere konferencije Spark.me 2020.

OBLAST:

Marketing.

OPIS

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u jednokrevetnoj sobi u hotelu sa četiri zvjezdice „Magnolija“ u Tivtu, kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere konferencije Spark.me. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 15. maja, da aktivno izvještava u toku konferencije na društvenim medijima, da objavi jedan blog post nakon konferencije (do 05. juna) i da objavi jedan blog post do 7 dana nakon što počne prodaja promotivnih karata za konferenciju Spark.me 2021. Blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne (podkast) i video (vlog = “video blog”) zapise.

USLOVI

Nema uslova.

NAČIN PRIJAVE

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na konferenciji Spark.me 2020“, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg (#SparkMe), taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/ambassadors/.

ROK ZA PRIJAVU:

29. mart 2020. godine

Detaljnije: www.spark.me.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments