Postani volonter Mostar Summer Festa

29 apr
Rok prijave 30.04.2019

SEDMI po redu Mostar Summer Fest ( http://mostarsummerfest.com/ ) koji će se održati 27., 28., 29.6. u čarobnoj industrijskoj zoni, ove godine već je najavio genijalni lineup s kojim ćemo uploviti u savršen početak ljeta, a od danas traži i prepoznatljive nositelje dobre vibre festa, točnije volontere Mostar Summer Festa.

Voliš glazbene festivale i dobar provod? Priznat ćeš da voliš pjesme Hladnog Piva, Partibrejkersa, Frenkija, a bilo bi fino i okinuti fotku s Vojkom ili Elementalom u backstageu? Oaza zvana e-MOtion stage sa svojim zvijezdama poput Ilije Đokovića, LAGa, Lawrence Kleina te Yakkom su ti definicija dobrog partyja do ranih jutarnjih sati?!

Možda se nikad do sada nisi okušao u volonterskim vodama, a ovo bi bila idealna prilika, ili si pak osoba koju u društvu znaju prozvati imenom profesionalnog volontera, svakako se osjećaj pozvanim, jer MSF ekipa traži UPRAVO TEBE. Mladu i nasmijanu osobu, spremnu za timski rad i organizaciju najboljeg ljetnog provoda.

„Bitno je istaknuti da osim sjajnog provoda, druženja s izvođačima, novog iskustva i kreativnih poslova, volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu, stoga ako baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealna osoba za naš tim:

  • imaš 18 ili više godina,
  • voliš timski rad,
  • ne smeta ti zaprljati se,
  •  krase te vrline poput organiziranosti, odgovornosti, pouzdanosti i točnosti,
  • prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i
  • želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:

  • adaptacija Festivalskog prostora, priprema chill out zone itd.,
  • promocija Festivala putem flyera, plakata i sl.,
  •  briga oko izvođača i press centra“, objašnjavaju iz organizacije festivala

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Uz osobne podatke (ime, prezime, broj telefona, email) i svoju fotografiju, potrebno je navesti nekoliko razloga u kojima ćeš objasniti zašto baš tebe trebaju uzeti kao volontera Mostar Summer Festa. Nekoliko rečenica, video ili neki drugi kreativni način prijave dolazi u obzir. Sve podatke slati na mail [email protected] ili u inbox njihove službene Facebook fan stranice na www.facebook.com/MostarSummerFest . Natječaj je otvoren od 15.4.2018. do 30.4.2018. u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti  Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje s organizacijskim timom i izvođačima.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević