Postani novi član AIESEC-a!

13 jan

Ako želiš da radiš na ličnom i profesionalnom razvoju, da izađeš iz svoje zone komfora, da izgubiš strah od nepoznatog, da iskusiš rad u timu, učiniš nešto dobro za svoje okruženje i upoznaš druge kulture, biraj AIESEC!

AIESEC je najveća studentska organizacija koja pomaže u otkrivanju i razvoju potencijala svojih članova. Cilj nam je osposobiti mlade ljude da razviju liderstvo kroz učenje iz praktičnog iskustva u zahtjevnim okruženjima kroz internacionalne prakse što je ujedno i glavni produkt naše organizacije.

U Bosni i Hercegovini postojimo od 1955. godine, te smo jedna od najstarijih AIESEC zemalja u svijetu, a danas imamo preko 50 članova u tri lokalne kancelarije: Sarajevo, Banja Luka i Mostar.

Članstvom ćeš unaprijediti svoje komunikacijske vještine, naučiti kako komunicirati sa kompanijama, dobit ćeš priliku da razviješ svoje vještine prezentovanja ali i da naučiš osnove digitalnog marketinga i prodaje. Nakon ovog iskustva, bit ćeš spreman/spremna za izazove iz realnog poslovnog okruženja i da sam/sama stvaraš prilike za svoju budućnost.

Trenutno primamo nove članove u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci, stoga iskoristi priliku i upotpuni svoje vrijeme učenjem novih vještina koje će ti koristiti u svim životnim sferama!

P.S. Zaprati naše profile na Facebooku i Instagramu! (@aiesec.bih), kako bi mogao saznati više o članstvu i našim praksama!

Link za prijave: bit.ly/biramAIESEC

 

(Visited 336 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments