Postani jedan od lidera u borbi protiv korupcije!

20 jun
Rok prijave 27.06.2022

Image previewUkoliko ste ambiciozna osoba koja želi promjenu na bolje u svom okruženju, imate želju da se borite protiv korupcije u svojoj lokalnoj zajednici zbog koje je ugrožen javni interes i napredak zajednice, na pravom ste mjestu!

Centri civilnih organizacija (CCI) u okviru USAIDovog projekta „Podrška građanima u borbi protiv korupcije“ poziva sve zainteresovane osobe da se prijave na program za lidere u oblasti antikorupcijskog aktivizma. Cilj programa je pružiti šansu svim zainteresovanim osobama iz Bosne i Hercegovine da daju svoj doprinos u borbi protiv korupcije kroz aktivan angažman i praktičan rad u lokalnoj zajednici.

Nudimo vam:

– besplatnu edukaciju

– priliku za sticanje iskustva

– mentorstvo

– priliku za angažman nakon obuke uz novčanu naknadu

– i nova poznanstva!

Više informacija i prijava dostupni su putem linka:

https://forms.gle/b9JGGmCGSxhVmTct6 

Petogodišnji projekat „Podrška građanima u borbi protiv korupcije (ACFC)“ provode Centri civilnih inicijativa (CCI), kao glavni implementator, te Transparency International BiH (TIBiH) i Centar za razvoj medija i analize (CRMA) kao partneri na projektu, a podržan je od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Projekat se implementira u periodu septembar 2019 – septembar 2024. godine. Cilj projekta ACFC je povećati učešće građana u borbi protiv korupcije. Sve projektne aktivnosti su dizajnirane i osmišljene na način da potiču snažan i održiv antikorupcijski aktivizam u cijeloj zemlji, i na svim nivoima.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments