Poslovni susreti B2B Torino Sport & Fashion Match 2024

19 jun
Rok prijave 29.06.2024

Evropska mreže preduzetništva Republike Srpske, poziva predstavnike kompanija iz oblasti tekstilne/modne industrije i sporta na međunarodne poslovne susrete B2B Torino Sport & Fashion Match 2024, koji će biti održani  29. i 30. juna 2024. godine u Torinu, Italija tokom devetog Torino Fashion Week-a, međunarodnog modnog događaja koji okuplja tekstilne kompanije i inovativne brendove iz cijelog svijeta.

Cilj događaja je povezivanje  partnera za zajedničke projekte, istraživanja novih tržišta, razmjena znanja, ideja i inovacija, potpisivanja međunarodnih sporazuma i sklapanja novih partnerstava između kompanija, dobavljača i trgovaca iz cijelog svijeta putem unaprijed organizovanih sastanaka.

Za više informacija o registraciji i samim događajima, posjetite web stranicu.

Učesnici će pored ostalog imati priliku da se 1.7.2024. pridruže tematskim razgovorima kako bi otkrili nove tehnološke i industrijske trendove u tekstilnom/modnom i sportskom sektoru, dobili uvid u nove direktive EU za održivost sektora, kao i dodatna pitanja:

  • AI i novi digitalni i inovativni industrijski trendovi tekstilne industrije
  • Nova evropska održiva regulativa za tekstil
  • Buduće razmišljanje i predviđanje
  • Investicije, upravljanje liderstvom i žensko preduzetništvo
  • Usluge internacionalizacije i inovativne aktivnosti sa našim EEN partnerima širom svijeta,

U poslovne susrete će biti uključeni startapi, proizvodne kompanije, modni dizajneri, investitori, trgovci na malo, prodajni agenti i stručnjaci iz industrije koji će se sastati u Torinu s ciljem sklapanja međunarodnih ugovora, pronalaženja komercijalnih i tehnoloških partnera ili razvoja novih konzorcija za učestvovanje u međunarodnim projektima.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja i pomoć putem imejla: [email protected]

(Visited 97 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments