Posjetite prezentaciju programa podrške investitora u Mostaru

8 nov

Imati dobru poslovnu ideju uvijek je prvi korak za ulazak u svijet poduzetništva. Za ostati i uspjeti u tom svijetu, ideju je potrebno realizirati, a startup poduzeća i mladi poduzetnici često se suočavaju s nedostatkom neophodnih resursa.

Kako doći do toliko potrebne podrške investitora, u Code Hub-u Mostar razgovarat će se u petak, 15.11.2019. godine u 11h. Naime, Fondacija Mozaik u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom organizira prezentaciju programa kroz koji je omogućena podrška investitora poduzetnicima od 18 do 35 godina starosti. Podrška investitora podrazumijeva investiciju do 40.000 KM, razvoj prodaje, računovodstvene i pravne usluge te stručnjake koji će doprinijeti rješavanju određenih poslovnih problema.

Prezentacija je namijenjena obrtima koji su spremni izvršiti preregistraciju u d.o.o., registriranim poduzećima u formi d.o.o. čiji godišnji promet ne prelazi 50.000 KM i imaju maksimalno 5 zaposlenika te startup timovima koji nisu formalno registrirani, ali imaju proizvod ili uslugu spremnu za izlazak na tržište. Tijekom prezentacije, predstavnici Fondacije Mozaik dat će odgovore na pitanja vezana uz uvjete investiranja, sustava podrške i rokova.

Sudjelovanje na prezentaciji dovoljno je potvrditi putem linka, a za dodatna pitanja svi zainteresirani se mogu obratiti na [email protected].

(Visited 52 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments