Posjetite Festival “Kreativni avgust”

16 aug

Banjalučani koji su zainteresovani za kreativne radionice moći će od danas da posjete Omladinski festival “Kreativni avgust” koji organizuje Udruženja građana “Zdravo da ste”. Festival se održava u parku Mladen Stojanović (pored terena za boćanje) svaki dan osim nedjelje u periodu od 18-20 časova i trajaće do 27. avgusta.

Izvor: Saopštenje

Od 15. do 20. avgusta održavaće se radionica crtanja i slikanja, fotografije, kreativne rukotvorine, teatar, kreativni mikrofon. Od 22. do 27. posjetioci će moći pohađati radionice udaraljki, škole gitare, DJ radionicu, moderni balet, brejk dens, malu fabriku muzike, kreativni mikrofon.

Udruženje građana „Zdravo da ste“ ovaj festival organizuje osamnaestu godinu čiji je cilj povećati učešće i angažovanost djece i mladih kroz promociju pozitivnih vrijednosti i kreativnog izražaja putem kreiranja, organizovanja i realizacije svakodnevnih sadržaja i aktivnosti za djecu i mlade od strane mladih.

Svi sadržaji u okviru programa Festivala su BESPLATNI i namijenjeni svima (djeca, mladi, odrasli) koji žele da svoje slobodno vrijeme provedu na kreativan i zanimljiv način stičući nove vještine i razvijajući lične talente.

Festival su podržali Grad Banja Luka i Institut za razvoj mladih Kult.

(Visited 124 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments