Posao u ljudskim resursima u FIT Pool-u

29 jan
Rok prijave 10.02.2020

Agencija Ujedinjenih Nacija, Svjetski program za hranu (WFP), objavljuje konkurs za posao na pozicijama u državnim kancelarijama, regionalnim biroima ili u sjedištu Međunarodne baze talenata (FIT Pool). Posao se obavlja sa punim radnim vremenom, a radni odnos može trajati do dvije godine.

OBLAST:

Ljudski resursi.

OPIS

Organizacija posluje na svim kontinentima i zapošljava više od 17000 ljudi. Kandidati mogu aplicirati za posao na navedenoj poziciji u nekoj od zemalja sa spiska koji se može naći na: https://www.wfp.org/countries. Poslovi na ovoj poziciji su: dizajniranje planova i procesa u operativnim aktivnostima projekata na državnom, regionalnom i funkcionalnom nivou; partnerstvo sa višim menadžerima i razumijevanje njihovih prioriteta, pružanje savjeta i rješenja u svim aspektima ljudskih resursa, kao i u strateškim i pitanjima politike; vođenje efektivnog menadžmenta odnosa zapošljavanja između organizacije i zaposlenih; planiranje i nadzor razvoja kapaciteta; motivisanje i slični zadaci.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta koji su završili postdiploske studije u oblasti menadžmenta ljudskih resursa, javne i poslovne administracije, idustrijske psihologije ili u drugoj relevantnoj oblasti; ili su završili osnovne studije i imaju dodatno iskustvo ili su prošli odgovarajuće obuke. Potrebno je najmanje osam godina postdiplomskog iskustva u ljudskim resursima. Potrebno je da kandidati imaju znanje engleskog jezika na nivou C, i znanje nekog od zvaničnih jezika UN-a: arapski, kineski, francuski, ruski, španski, ili radni jezik organizacije, portugalski, u nivou B.

NAČIN PRIJAVE:

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer….

ROK ZA PRIJAVU:

10. februar 2020. godine
Detaljnije: http://http//www1.wfp.org/fit-pool.

(Visited 547 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments