Posao regrutera u Svjetskom programu za hranu u Rimu

28 jan
Rok prijave 02.02.2020

Agencija Ujedinjenih Nacija, Svjetski program za hranu (WFP), objavljuje konkurs za posao na poziciji regrutera. Posao se obavlja sa punim radnim vremenom u sjedištu organizacije u Rimu.

OBLAST:

Ljudski resursi.

OPIS

Cilj organizacije je da riješi problem gladi u svijetu u našem životnom vijeku. Zaposleni će raditi u okviru tima za globalno prikupljanje talenata (HRMTA) koji podržava organizaciju u opremanju radne snage odgovarajućim sposobnostima kroz privlačenje najboljih talenata i stvaranje mehanizma za priliv novih talenata u budućnosti. Zaposleni na navedenoj poziciji će obavljati sljedeće poslove: rukovođenje procesom regrutovanja za višestruku i kompleksnu potražnju, pogotovo tamo gdje je potrebna različitost u zaposlenom kadru; građenje odnosa povjerenja sa menadžerima zapošljavanja u cilju razumijevanja specifičnih funkcionalnih potreba i planiranje i realizacija riješenja u zadovoljenju kadrovskih potreba; organizovanje kick-off sastanaka; i drugi zadaci. Visina zarade i drugi radni uslovi zavise od iskustva i kvalifikacija kandidata.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta koji su završili osnovne studije u oblasti menadžmenta ljudskih resursa, javne i poslovne administracije, idustrijske psihologije ili u drugoj relevantnoj oblasti. Potrebno je da kandidati imaju znanje engleskog jezika na nivou C, i znanje nekog od zvaničnih jezika UN-a: arapski, kineski, francuski, ruski, španski, ili radni jezik organizacije, portugalski, u nivou B. Potrebno je najmanje tri godine relevantnog postdiplomskog iskustva, a posebno u regrutovanju deficitarnog kadra.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer….

ROK ZA PRIJAVU:

2. februar 2020. godine

Detaljnije: https://www.wfp.org.

(Visited 148 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments