Posao: Centar za evropske političke studije traži projekt menadžera

28 nov
Rok prijave 01.12.2019

Centar za evropske političke studije (CEPS) u Briselu objavljuje konkurs za radno mjesto projektnog menadžera. Ugovor se sklapa na godinu dana sa mogućnošću produženja, a zarada zavisi od prethodnog iskustva.

OBLAST: Pisanje projekata, ekonomija, administracija.

OPIS

Projektni menadžer je odgovoran za pripremu i upravljanje projektima u saradnji sa mrežom partnerskih institucija širom Evrope. Specifični zadaci na ovoj poziciji su: upravljanje tekućim projektima, administracijom i budžetom; nadgledanje i priprema tehničkih izvještaja; saradnja sa institucijama i partnerima koji finansiraju CEPS; pisanje tendera i aplikacija za projekte; pronalaženje novih inicijativa i prilika za razvoj poslovanja; organizacija događaja i trening seminara; putovanja u cilju sprovođenja projekata. Osim plate, obezbjeđeno je i osiguranje, bonovi za ishranu, refundacija troškova javnog prevoza i 20 dana godišnjeg odmora. Primljeni kandidat počinje sa radom u januaru 2020. godine.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta. Neophodno je da kandidati posjeduju diplomu o završenim studijama u oblasti evropskih studija, prava, ekonomije, političkih nauka ili međunarodnih odnosa, a diploma postdiplomskih studija u oblasti poslova ili finansiranja Evropske unije može biti prednost. Potrebno je najmanje tri godine relevantnog profesionalnog iskustva u projektnom menadžmentu vezanom za programe finansiranja EU. Potrebno je i da kandidat ima vještine rada sa softverom za menadžment vremena i zadataka kao što je Monday.com. Obavezno je dobro poznavanje engleskog jezika, a poželjni su i drugi evropski jezici. Od kandidata se još očekuje i da ima dobre analitičke, organizacione i interpersonalne vještine.

NAČIN PRIJAVE:

Da biste se prijavili pošaljite motivaciono pismo do jedne stranice i CV u europass formatu na: [email protected]. U naslovu mejla je potrebno napisati “Project Officer – Jobs&Skills and EconPol”.

ROK ZA PRIJAVU: 1. decembar 2019. godine

Detaljnije informacije pronađite na linku.

(Visited 227 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments