Posao administrativnog službenika u kampusu u Veneciji

30 jan
Rok prijave 02.02.2020

Globalni kampus za ljudska prava objavljuje konkurs za posao sa ugovorom na određeno radno vrijeme do isteka porodiljskog odsustva stalne radnice, na poziciji administrativnog službenika evropskog magistarskog programa u ljudskim pravima i demokratizaciji. Posao se obavlja sa punim radnom vremenom u sjedištu univerziteta u Veneciji.

OBLAST:

Prosvjeta, administracija.

OPIS

Zaposleni na ovoj poziciji će raditi sa profesorima i studentima, a neki od zadataka su: odgovaranje na mejlove i telefonske pozive, prikupljanje informacija i upravljanje rang listama studenata, saradnja sa drugim ustanovama u okviru sporazuma između univerziteta, bilježenje ocjena tokom oba semestra, analiziranje rezultata i trendova, izračunavanje konačnih ocjena studenata, priprema ocjena za ispitnu komisiju, dogovaranje sa studentima i profesorima oko odbrana teza, logistička podrška, obrada registra diploma, priprema dokumenata za studente, i ostali zadaci po potrebi.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta. Potrebno je radno iskustvo na sličnim pozicijama, dobre komunikacijske vještine, dobro znanje italijanskog i engleskog jezika, poznavanje rada na računaru, vještine timskog rada.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili pošaljite motivaciono pismo i CV na engleskom jeziku na: [email protected]

ROK ZA PRIJAVU:

2. februar 2020. godine
Detaljnije: https://www.gchumanrights.org/…/ema-executive-officer….

(Visited 244 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments