Portal Etika.ba objavljuje konkurs za prijem više profesionalaca u radni odnos

26 avg
Portal Etika.ba objavljuje konkurs za prijem više profesionalaca u radni odnos na poziciji:
1. istraživač/analitičar/izvještač o privrednim sporovima u raznim upravnim i pravosudnim postupcima;
Svi zainteresovani treba da istraže i analiziraju sadržaj svog budućeg posla na portalu www.etika.ba, te da u slučaju zainteresovanosti za posao sačine analizu poklapanja između znanja i vještina koje kandidat posjeduje, sa znanjima i vještinama potrebnim portalu Etika.ba. Ovu analizu treba poslati putem e-maila: [email protected]
U slučaju da kandidat navede da za određeni segment rada na portalu Etika.ba ne posjeduje vještine, dok za druge ima samopuzdanje, to i dalje nije eliminatoran uslov, jer će Etika.ba fleksibilno razmatrati mogućnost prilagođavanja opisa posla jačim stranama kandidata.
Konkurs je otvoren do daljnjeg, a pristigle prijave će se analizirati redoslijedom pristizanja.
Ukoliko kandidat kroz svoje iskustvo posjeduje dokaze o uspješnim radovima ili akcijama u pomenutoj oblasti, za koje smatra da dobro ilustruju primjenu vlastitih znanja i vještina u praksi, bez obzira u kojoj formi i sadržaju se ti dokazi nalaze, poželjno je da iste dokaze dostavi zajedno sa gore pomenutom analizom, a u slučaju da kandidat nije imao iskustva potrebno je da isto naznači.
Standardni CV se može dostaviti uz sve gore navedeno, ali će se isti koristiti samo kao dodatni parametar prilikom odlučivanja.
Napomena: Prijave koje budu sadržavale samo standardni CV bez gore pomenute analize se neće razmatrati.
Tim Etika.ba portala sa radošću očekuje Vaše prijave 🤝😀😉
(Visited 494 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments