Pohađajte brzi kurs Excela i Word-a

3 jan

Svaki kandidat koji savlada I nivo samostalno rukuje radnom površinom računara (desktop), te posjeduje znanja koja su dovoljna da zna da radi u grafičkom radnom okruženju, što podrazumijeva da je kandidat upoznat sa osnovnim konceptima organizacije samih datoteka, odnosno fajlova, tako da zna potpuno samostalno i efikasno da organizuje sve fajlove i foldere, kako bi ih što lakše i brže pronašao kada se ukaže potreba za tim.

Poseban značaj savladavanja I nivoa je u tome što kandidati znaju da koriste specijalni softver za pakovanje, odnosno raspakivanje fajlova većih formata, kao i softver za zaštitu od računarskih virusa (antivirus softver).

Kada kažemo da je kandidat savladao I nivo, to praktično znači da zna da kreira novi, uređuje i distribuira tekstualni dokument (Word) te da koristi tabelarne dokumente (Excel), odnosno da zna da radi sa takvim dokumentima.

Kandidat koji savlada I nivo poznaje pojam elektronske pošte i sve prednosti, odnosno mane korištenja ovakvog načina komunikacije. Potpuno samostalno zna da rukovodi prepiskom putem elektronske pošte.
Sve ovo znači da ćete za samo deset nastavnih časova biti potpuno spremni za samostalan rad na računaru i izvršavanje svakodnevnih poslovnih zadataka.

Prijavite se putem linka.

(Visited 272 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments