Počeo je upis nove generacije u Tuzli: Postanite certificirani psihoterapeut i life coach

26 dec

Dragi prijatelji ,
sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo otpočeli upis nove generacije budućih psihoterapeuta, psiholoških savjetnika i life coach-eva u Tuzli.

Više o edukacijama i kompletnom programu možete pronaći ovde:

PSIHOTERAPIJA:https://olicentar.rs/psihoterapija/
PSIHOLOŠKO SAVjETOVANJE:https://olicentar.rs/savetovanje/
LIFE COACHING:https://olicentar.rs/life-coaching/

Sve informacije i prijave možete dobiti putem
maila: [email protected]

Akreditacije i certifikati:

Psihoterapija:
Program edukacije je akreditovan i usklađen sa trening standardima i zahtevima UPSKS- Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije i EAC (Evropske asocijacije za savetovanje). Vodi do nacionalnog certifikata akreditovanog psihoterapeuta (UPSKS), evropskog certifikata akreditovanog savetnika (EAC) i evropskog certifikata iz integrativne psihodinamske psihoterapije:EAIPP (European Association for Integrative Psychodynamic Psychotherapy.

Savjetovanje:
Program edukacije je akreditovan i usklađen sa trening standardima i zahtijevima UPSKS- Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije i EAC (Evropske asocijacije za savetovanje). Vodi do nacionalnog certifikata akreditovanog savetnika (UPSKS), evropskog certifikata akreditovanog savjetnika (EAC) i evropskog certifikata iz integrativnog psihodinamskog savjetovanja: EAIPP (European Association for Integrative Psychodynamic Psychotherapy).

Life coaching:
Program edukacije je akreditovan i usklađen sa trening standardima i zahtijevima UPSKS- Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije i EMCC (Evropskog saveta za koučing i mentorstvo). Vodi do nacionalnog certifikata akreditovanog kouča (UPSKS), i evropskog certifikata akreditovanog integrativnog psihodinamskog kouča (EAIPCM), kao i do mogućnosti učlanjivanja u EMCC.

Detaljnije informacije o događaju pronađite ovdje.

(Visited 364 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments