Pictionary – nacrtaj i pogodi !

19 maj

 

Koliko puta smo se uvjerili da su podrška, ljubav, empatija i dobročinstvo pokretači najljepših uspomena djetinjstva? Hm, još kad se tim pokretačima pridruže mladi ljudi koji svoje slobodno vrijeme poklanjaju djeci, rezultat je jasan – svijet obasut srećom, podrškom i ljubavi. To je ono što želimo, zar ne?

Mi iz tima Fondacije za podršku i razvoj mentorskih programa Stariji brat, starija sestra upravo takav svijet uspješno gradimo već dugi niz godina te s ponosom objavljujemo početak naše desete kampanje po redu, koja ovaj put nosi naziv “Jer maleni, trebaju velike!”.
Kao i do sada, u sklopu kampanje, pripremili smo mnoge aktivnosti, ispunjene smijehom, humanosti, empatijom, radosti, osjećajem istinskog zadovoljstva i svega onog što možemo povezati sa dobrotom, koja je svuda oko nas i svima nam je potrebna.

Puni želje za kreiranjem sretnih životnih trenutaka za mlađu ali i stariju braću i sestre, s radošću vas pozivamo da i vi budete dio ove kampanje i, zajedno s nama, ukrasite svijet.
Sve informacije o aktuelnoj kampanji te aktivnostima koje organizujemo, pratite na web stranici Fondacije kao i na njihovim društvenim mrežama – Facebook, Instagram, LinkedIn.

Pitamo vas:“A kako vi crtate i pogađate?” i tako najavljujemo našu prvu aktivnost koju smo vješto pripremili i na koju vas pozivamo, a riječ je o događaju
Pictionary – Nacrtaj i pogodi!”. U pitanju je zabavna društvena igra u kojoj se timovi natječu u vještinama crtanja i pogađanja pojmova.

“Vidimo se u cafe Sax (ul. Zmaja od Bosne br.50, Sarajevo) u srijedu 24.5.2023. god. s početkom u 20:00h gdje ćemo se, u sklopu humanitarne večeri, družiti i natjecati u zabavnoj društvenoj igri ‘Pictionary’ te uživati uz mnoštvo smijeha i, naravno, pozitive.
● Okupi ekipu ( 3 do 4 osobe) i javi nam se u inbox sa podacima -> naziv tima te imena i prezimena članova tima
● Kotizacija za učešće iznosi minimalno 10 KM po osobi a sva prikupljena sredstva postaju dio fonda Stariji brat, starija sestra
● *ukoliko nemaš tim a želiš biti dio druženja, javi nam se i mi ćemo ti dodijeliti tim
● prijaviti se možeš do 23. 05. 2023.godine

Budite dio inspirativne priče Stariji brat, starija sestra kako bismo zajedno stvarali nezaboravne uspomene!

 

A ukoliko rad Fondacije finansijski želite podržati, pozivamo vas da doniranjem u fond
Stariji brat, starija sestra zajedno s nama kreirate sretno djetinjstvo:
Vlasnik računa: Fondacija za podršku i razvoj mentorskih programa “Stariji brat, starija sestra”
Naziv banke: NLB Banka d.d. Sarajevo
Broj računa: 1322602023286553
Svrha uplate: Donacija u Fond SBS

 

(Visited 58 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments