Peto izdanje Regionalne nagrade za servisno učenje je zvanično počelo!

5 jun
Rok prijave 15.07.2024

Uzbudljive vijesti! Peto izdanje Regionalne nagrade za servisno učenje je zvanično počelo!

A od ove godine, pored Albanije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Makedonije, Hrvatske, Češke i Slovačke, prvi put učestvuje i Crna Gora.

Pozivamo sve vaspitno-obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva i neformalne grupe koje su na bilo koji način uključene u rad s mladima, da pošalju svoje projekte servisnog učenja, koje su sprovodili u periodu od septembra 2023. do juna 2024. za šansu za osvajanje nagrada i priznanja od Mreže za servisno učenje Centralne i Jugoistočne Evrope.

Ovo je vaša prilika da zablistate!

Rok za prijavu je 15. jul 2024.

Ne propustite priliku! Link sa više detalja.

*Aktivnost je dio projekta Aktivni mladi građani za mir i napredak,koji sprovodi MIOS (Bosna i Hercegovina) u partnerstvu sa organizacijama TOKA (Kosovo) i Forum MNE (Crna Gora). Projekat je podržan kroz regionalni grant “SMART Balkan – Civilno društvo za povezan Zapadni Balkan”, regionalni projekat koji sprovode Centar za promociju civilnog društva (CPCD), Centar za istraživanja i javne politike (CRPM) i Institut za demokratiju i medijaciju (IDM), a finansijski ga podržava Ministarstvo vanjskih poslova Kraljevine Norveške.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments