Pet stvari koje možete naučiti na Find Your SPARK Mostar

10 sep

Osim što su događaji Find Your SPARK zabavni, oni su i edukativni. Ukoliko vam treba dodatnih razloga zašto posjetiti prostorije SPARKa u subotu, 14.9. u periodu od 12 do 18 sati, donosimo vam nekoliko jako dobrih stvari koje ćete naučiti na događaju:

#1 Kako učiti o STEM zanimanjima uz MakeBlock robotiće

Ukoliko prijavite svoju djecu od 8 do 15 godina, na radionici i natjecanju će učiti o znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici, ali na zabavan i jednostavan način u MakeBlock robotiće. Možda i osvoje Makeblock Codey Rocky.

#2 Koji poslovni modeli su najbolji za startupe

Ova radionica i natjecanje je namijenjena srednjoškolcima, studentima te startupima koji žele učiti o poduzetništvu i poslovanju u startup svijetu. Nagrada za najbolji poslovni model je laptop, kao odličan uvod u svijet poduzetništva.

#3 Što je hibridni pogon i kako funkcionira

Svima je jasno što su električni automobili, no znate li kako funkcioniraju automobili na hibridni pogon? Auto Nuić i Toyota će vas naučiti sve o tome te vam omogućiti da odvozite testnu vožnju.

#4 Koje su primjene virtualne stvarnosti

Na dosadašnjim događajima smo vam pokazali kako virtualna stvarnost izgleda u gaming industriji, no ove godine ćete moći pogledati kako ljepote Hercegovine izgledaju kroz VR naočale, ali i naučiti gdje se još može primijeniti VR.

#5 Kako je trinaestogodišnjak iz BiH došao do ideje nano-satelita

I to takvog nano-satelita kojeg će NASA lansirati u svemir u svibnju 2020. godine! Na događaju ćete imati priliku upoznati Dejana Lukića i čuti njegovu priču.

Osigurajte svoje mjesto preko kontakt forme. Događaj je besplatan zahvaljujući našim sponzorima: NSoft, SYNC, Rolograf, Rimac, Toyota, Nuić, Vitinka, Ožujsko, Nameks i Eurosan.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević