Partner mikrokreditna fondacija – Kreditni službenik/kreditni službenik junior

9 mar
Rok prijave 07.04.2024
Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima 258 radnika koji rade u 69 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Naša misija je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih mikrokredita u Bosni i Hercegovini.  Plasiranjem mikrokredita, Partner mikrokreditna fondacija, ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta. Vrijednosti za koje se Partner zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje.  
 
Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite 
na sljedeći  
 
Oglas za prijem u radni odnos na pozicije: 
 
Kreditni službenik/kreditni službenik junior za područje opštine Banja Luka, 1 izvršilac 
 
Mjesto rada: Banja Luka 
Područje rada: Grad Banja Luka 
 
GLAVNE ODGOVORNOSTI: 
 
Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti) 
 
USLOVI ZA PRIJAVU:  
 • Kreditni službenik VSS (ECTS 180 bodova), 
 • Kreditni službenik junior SSS (IV stepen), 
 • Poželjno 1 godina radnog iskustva na poslovima prodaje/mikrofinansija, 
 • Aktivno poznavanje rada sa MS office aplikacijama, 
 • BiH državljanstvo, 
 • Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo, 
 • Da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, da poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada, 
 • Organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad koji je obavezan, spremnost na kontinuiranu edukaciju.  
 NUDIMO: 
 • Radni odnos na neodređeno vrijeme, 
 • Probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci, 
 • Stimulacije za postignute rezultate, 
 • Efikasnu tehničku i materijalnu podršku. 
OD KANDIDATA OČEKUJEMO: 
 • Da su pouzdani i motivisani za rad, 
 • Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada, 
 • Da su spremni da rade u timovima, 
 • Da su spremni na kontinuiran rad na terenu, 
 • Da su spremni na kontinuiranu edukaciju i kontinuiran aktivni doprinos. 
Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, dostavite vašu prijavu isključivo elektronskim putem i  to za poziciju: 
 
Kreditni službenik/kreditni službenik junior za područje opštine Banja Luka putem linka: 
 
Oglas ostaje otvoren do popunjavanja pozicije. 
 
Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci. Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.  
 
Više o nama možete saznati na našoj web stranici: www.partner.ba 
(Visited 46 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments