Panel diskusija: “Važnost igre u porodici”

9 maj

O igri se u stručnim krugovima jako malo priča. Ako se i priča, onda se osvrćemo na važnost fizičke aktivnosti i priču o igri kod djece. Međutim, igra je vrlo važna i za odrasle i za čitave porodice. Koji je značaj igre uopšteno, koja je njena funkcija, da li se samo “djetinjasti i nezreli” odrasli igraju? Dođite i saznajte na našoj panel diskusiji! Da ne bi sve ostalo samo na pukoj priči, očekuje vas i iznenađenje nakon priče, što je samo razlog više da dođete i zabavite se 😀

Panel diskusija će se održati u ponedeljak 13. 5. 2024. od 18h u @American Corner Banja Luka. Prijave nisu potrebne, ali smo ograničeni sa brojem ljudi koji može da prisustvuje zbog samog prostora.

Moderatori: Gordana Ružić Milunić i Danka Stojanović Mitrović

O učesnicima:
Vanja Sovilj – psihologinja i psihoterapeutkinja. Poslednjih pet godina u direktnom radu sa djecom i porodicama. Bazično obrazovanje psihologa obogatila je edukacijom iz sistemske porodične terapije, kao i brojnim tehnikama play terapije i drugih pristupa u radu sa djecom i odraslim osobama.

Vladana Trivić – diplomirani vaspitač predškolske djece i trenerica emocionalne pismenosti. Formalno obrazovanje stekla na Filozofskom fakultetu u Banja Luci, a neformalno kojem pridaje veliki značaj, gdje god se za to pružila prilika. Ljubiteljka pisane riječi, lutkarskog pozorišta ali i velike scene, svoja interesovanja je spojila u jedinstven pristup u radu sa djecom predškolskog uzrasta. Uz terapijsku bajku, lutke i scenografiju nastoji doprijeti do onih dijelova dječijeg bića koji danas često ostaju u mraku. Zapalila je baklju koja sasvim jasno osvjetljava važnost igre za dječiji razvoj i tu će baklju s ponosom nositi još dugo.

Iva Papić – spec. kliničke psihologije, instruktor SI pedagogije, Marte Meo supervizor. Ima dugogodisnje iskustvo u radu sa djecom sa teškoćama u razvoju.

Vidimo se u American Corner Banja Luka da se zajedno igramo 😉

(Visited 35 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments