Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe

6 nov
Rok prijave 14.11.2021

Poziv svim fintech startap kompanijama da se takmiče za vredne nagrade

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane startape da se prijave na Elevator Lab Challenge South-East Europe. Timovi koji se uključe u takmičenje imaće priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rešenja iz oblasti finansijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema.

Prijave su zvanično otvorene od 11.10.2021. do 14.11.2021. godine.

Elevator Lab Challenge South-East Europe je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz pet tematskih oblasti, a pored Srbije, prijave su otvorene za timove iz regiona Jugoistočne Evrope.

Zainteresovani kandidati mogu da se prijave za učešće u nekoj od sledećih pet kategorija:

  1. Bankarstvo za stanovništvo i mala i srednja preduzeća
  2. Napredna analitika i veštačka inteligencija
  3. Plaćanja i obrada transakcija
  4. Velike korporacije i institucionalni klijenti
  5. ESG rešenja

Polufinalna takmičenja ove godine odvijaće se online, po navedenim kategorijama, a ne na osnovu lokacije kao prethodnih godina, i biće organizovana tokom novembra i decembra.

Najbolji startapi iz svake kategorije dobijaju nagradu od 5.000 €, mogućnost da razviju pilot projekat sa nekom od lokalnih banaka, priliku da svoja rešenja integrišu u sisteme Raiffeisen banke i tako dođu do 2,6 miliona klijenata, kao i plasman u regionalno finale.

Elevator Lab Challenge South-East Europe biće okončan gala događajem na kome će pobednici takmičenja dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 10.000€. Dodatno, regionalni pobednik će imati priliku da se predstavi rukovodstvu banke organizatora kao i Raiffeisen Bank International-a na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u na proleće 2022. godine, te da dobije stručne savete o poslovnim prezentacijama i personalizaciji predstavljanja poslovnim klijentima.

Prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe se nalaze na linku.

 Prijavljivanjem za učešće, startap kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspešni regionalni preduzetnici i investitori.

Elevator Lab Challenge South-East Europe sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.

Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama možete pronaći na linku.

(Visited 85 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments