Otvorene prijave za Work & Travel USA 2024: Provedi ljetnu pauzu od fakulteta u Americi – putuj, radi i zaradi preko 30.000 KM

4 jun

Želiš provesti 5 mjeseci u Americi? Putovati, raditi i zaraditi dovoljno da postaneš finansijski neovisan/a? Želiš usavršiti engleski jezik do naprednog nivoa, a sve to kroz zabavu, druženje, najbolje provode, putovanja i upoznavanje vršnjaka iz čitavog svijeta? Želiš raditi na ličnom usavršavanju i visoko se pozicionirati na tržištu rada?

Ako je tvoj odgovor DA, ovo je prilika za tebe! Otvorene su prijave za Work & Travel USA 2024. Prijavi se sada, iskoristi razne pogodnosti koje nude rane prijave i osiguraj sebi ljeto života.

Prednosti ranih prijava na program:

  • Najveći izbor lokacija do sada
  • Najveće satnice ikada
  • Ogroman izbor poslova
  • Sve od navedenog imaš priliku prvi/a da biraš
  • SPECIJALNA POGODNOST: Isplata programa tek nakon viziranja

Gdje mogu pronaći više informacija?

Za više informacija i iskustva učesnika posjeti i zaprati Instagram profil.

Program je otvoren za sve studente koji vole da putuju, ambiciozni su i željni novih avantura. Dobit ćeš priliku da radiš, razvijaš svoje vještine, osamostališ se, postaneš finansijski neovisan/a i proputuješ čitavu Ameriku.

Osiguraj sebi najbolje ljeto već sada i iskoristi sve POGODNOSTI koje ti nude.

Kako se prijaviti?

Za prijavu na program Work & Travel USA 2024 možete se javiti putem e-maila na [email protected]. Također, možete nas posjetiti u našim kancelarijama:

  • Sarajevo – Maglajska 1, HUB 387 (3. sprat)
  • Doboj – Vojvode Mišića 54
  • Banja Luka – Slobodana Kusturića 11

gdje ćete dobiti sve potrebne informacije i pomoć u procesu prijave.

Program Work & Travel USA je pokrenula američka vlada. U BiH program sprovodi Experience centar za mlade u saradnji sa Ambasadom SAD-a u BiH. Ima za cilj usavršavanje mladih u raznim oblastima, sticanje novih vještina i upoznavanje s novim kulturama.

(Visited 109 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments