Otvorene prijave za “The Connected Fashion Challenge”

15 apr
Rok prijave 28.04.2019

Povezani modni izazov poziva inovatore da se prijave na četvoronedjeljni program.

OBLAST:

Inovacije

OPIS

Povezani modni izazov je intenzivan četvoronedjeljni program koji će dovesti 20 talentovanih inovatora različitih profila da pomažu u kreiranju modne kolekcije koja obuhvata tehnologiju da bi se povezale i osnažile zajednice. Tokom četvoronedjeljnog programa bićete navođeni kroz inovacioni proces do sprovođenja sa ciljem postizanja konkretnog rezultata i stoga osnažuje i povezuje zajednice na uzbudljiv novi način.

Prednosti:

  • Učesnici će dobiti punu stipendiju koja pokriva školarinu, troškove puta do i od Berlina kao lokalni smeštaj tokom programa.
  • Prilika za razvijanje konretnog proizvoda koji će biti proizveden nakon programa.
  •  Povezivanje sa strastvenim vršnjacima i šansa za pridruživanje našoj globaloj zajednici.
  • Detaljan uvid u DO školski metod, dobijanje nagrada, testirani inovativni pristup koje koristi vodeće svjetsko preduzeće i neprofitne organizacije.
  • Mogućnost rada sa međunarodnim stručnjacima u vašoj oblasti interesovanja i učenje od raznih vršnjačkih zajednica.

USLOVI

Povezani modni dizajn poziva učesnike svih profila, kultura i zajednica da dođu, razmjenjuju iskustva sa vršnjacima i da na kraju kreiraju novu kolekciju koja kreira novu modu. Prijave se prihvataju od svih koji pokažu pionirski, kreativan duh u sljedećim oblastima: moda, IT/tehnologija, marketing, društvene mreže, zajednica, psihologija, dizajn, inovacije, preduzetništvo, biznis, maloprodaja. Program će biti na engleskom.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati trebaju da predaju aplikacionu formu na engleskom, video od 60 sekundi u kome se predstavljate, pitanja vezana za motivaciju, iskustvo i očekivanja na link.

ROK ZA PRIJAVU:

28. april 2019.

Detaljnije ovdje.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević