Otvorene prijave za stipendiju na Internacionalnom Burch univerzitetu

2 feb

Internacionalni Burch univerzitet (IBU), poznat po svom poduzetničkom pristupu obrazovanju i širokom spektru studijskih programa, poziva srednjoškolce na prijemni ispit za stipendiju u novoj akademskoj godini.

Ova prilika nudi mladim, ambicioznim talentima šansu da se priključe progresivnoj akademskoj zajednici i ostvare svoje akademske i profesionalne ciljeve.

Univerzitet se ističe svojim poduzetničkim pristupom, naglašavajući praktično iskustvo i međunarodnu saradnju, pružajući studentima priliku da se razvijaju u poduzetničkom duhu. Studentima su dostupni programi iz različitih oblasti, uključujući inženjering, prirodne i medicinske nauke, ekonomiju i društvene nauke, edukaciju i humanističke nauke. Posebno interesantni su novi studijski programi poput stomatologije, filma i video produkcije, odnosno dizajna video igara i interakcija.

Osim kvalitetnog obrazovanja, studenti na Internacionalnom Burch univerzitetu imaju priliku sudjelovati u razmjenama sa univerzitetima širom Evropske unije i sticati znanja od gostujućih stručnjaka i lidera iz različitih industrija. Univerzitet je posvećen pružanju podrške studentima kroz sve faze njihovog obrazovanja, s ciljem razvoja kompetentnih i odgovornih članova društvene zajednice.

Prijemni ispit za stipendiju će se održati 24.03.2024. godine na kampusu Univerziteta i online. Prijave na prijemni ispit za stipendiju su otvorene.

Prijavite se ovdje.

Sve dodatne informacije o studijskim programima, uslovima upisa i studentskom životu na Internacionalnom Burch univerzitetu dostupne su na službenoj web stranici Univerziteta: https://www.ibu.edu.ba/

Kontakt za više informacija: [email protected]; Tel: 033 944 479, 061 979 757.

Ne propustite ovu priliku da postanete dio zajednice koja oblikuje budućnost obrazovanja u Bosni i Hercegovini!

akta.ba

(Visited 67 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments