Otvorene prijave za radionicu“Kako tehnologija oblikuje našu budućnost”

17 maj

Igrice su već važan dio svakodnevnog života mnogih ljudi. Igrice predstavljaju jedan cijeli svijet sa složenom društvenom dinamikom i mjestima za povezivanje s drugima. Zamislite kako bi izgledalo da igrice zavladaju svijetom, postavši sastavni i nezaobilazni dio našeg društva. Kako bi ova nova stvarnost izgledala i kako bi oblikovala naše odnose?

Na radionici pod nazivom „Kako tehnologija oblikuje našu budućnost“, kroz diskusije i kreativne aktivnosti razmišljati ćemo o tome kako bi igre mogle da oblikuju našu budućnost.

Pridružite se ovoj kampanji sa preko 150 mladih diljem Evrope kako biste istražili i podijelili svoje iskustvo s trenutnim tehnologijama.

Pozivamo mlade s područja grada Sarajevo uzrasta 13 do 19 godina da nam se pridruže na radionici “Kako tehnologija oblikuje budućnost” koja će se održati 27. maja 2023. godine s početkom od 12:15, u trajanju od 2.5h, u prostorijama Dječije Kuće Grbavica.

Učešće na radionici je besplatno, a za prijavu je potrebno popuniti sljedeću formu: https://forms.gle/ZCGymRyyY5qUrBLb6

Radionicu organizuje Naučno-umjetničko udruženje “Laboratorium”, kao partner na području Bosne i Hercegovine za organizaciju Tactical Tech na projektu “Media Literacy for Educators”.

Sva dodatna pitanja možete uputiti na e-mail adresu [email protected] ili porukom na Facebook (https://www.facebook.com/laboratoriumtuzla) ili Instagram (https://www.instagram.com/laboratorium.art.science/ ) udruženja Laboratrium.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments