Otvorene prijave za petu specijalnu olimpijadu “Parallel”

12 nov

“Kao i svake prethodne godine, i ove godine smo krenuli otprilike šest mjeseci prije sa pripremama. Trenutno je otvoren poziv za volontere. Već sad imamo veliki broj prijavljenih, iz nekoliko bosanskohercegovačkih gradova, od srednjoškolaca do zaposlenih porodičnih ljudi koji su prepoznali naš rad i trud i koji žele dati svoj doprinos. Nemamo granicu maksimalnog broja volontera. Poziv će biti otvoren do aprila naredne godine i svi zainteresovani će se moći priključiti bilo kad. Cilj nam je da našu mrežu proširimo na sve bh. gradove.”, kazao je koordinator petog jubilarnog Prijateljskog takmičenja Specijalne olimpijade “PARALLEL”, Amar Hadžić.

Projekat će se realizovati u više faza, a prva će početi već u decembru. Centralna manifestacija će biti održana u aprilu, od 20. do 22. aprila.

“Prvu fazu realizacije projekta počinjemo već u decembru. Tada će krenuti edukacije, radionice i sportski treninzi, a centralna manifestacija će biti održana u drugoj polovici aprila”, za kraj je dodao Hadžić.

Prijavni obrazac zainteresovani volonteri mogu pronaći na službenoj facebook stranici projekta ili da se jave putem e-mail adrese [email protected].

Obrazac za prijavu: https://forms.gle/dnEiexAhQqor21mD6

Link objave na stranici: https://www.facebook.com/116040535107632/posts/2814797631898562/

Rezime posljednjeg održanog projekta: https://m.youtube.com/watch?v=TN7MRvNmlLo

(Visited 86 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments