Otvorene prijave za Epica Awards 2023!

19 sep
Rok prijave 06.10.2023

Prilika da radove agencija oceni zajednica stručnjaka koja je ipak objektivna i nezavisna, zaista su retke. Kao jedino globalno takmičenje u kreativnosti na kojem prijavljene radove ocenjuju novinari koji pišu o industriji komunikacija, Epica nudi tu priliku.

Kampanju koja kreativce u ovoj sezoni Epica nagrada poziva da prijave svoja komunikacijska rešenja, ističe upravo taj ključni element koji Epicu izdvaja od drugih takmičenja kreativne komunikacije. Koristeći foliju sa mehurićima kao vizuelnu metaforu, vizuali kampanje ohrabruju kreativne umove da „dopuste ocene koje dolaze izvan njihovog mehurića“.

Kreativni direktor Mindaugas Juozapavičius kaže da je ideja sasvim prirodno rođena: „Brief je bio jasan i postoji vrlo jak USP.“ Mindaugas je na čelu kreativnog sektora agencije NEW! od januara 2022. godine, a sama agencija osnovana je pre 11 godina.

Među novinama ovogodišnjeg takmičenja je nova Media Grand Prix nagrada – sada zvanično uvedena nakon prošlogodišnje tihe promocije – kao i nova kategorija pod nazivom AI Craft. Osim što odaje priznanje ovoj novoj oblasti, kategorija AI Craft će omogućiti tradicionalnim rešenjima da zablistaju u kategorijama Print Craft, Ilustracija i Fotografija.

Rok za prijavu radova od 1. septembra do 6. oktobra.

Više detalja na linku https://www.epica-awards.com/enter#call-for-entries

(Visited 94 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments