Otvorene prijave za “Elevator Lab Challenge 2019”

24 avg

Elevator Lab Challenge: Upoznajte osam perspektivnih domaćih fintech startupa koji će se takmičiti za nagradu od 10.000€

U četvrtak, 29. augusta, održaće se pitching takmičenje, Elevator Lab Challenge, gde će se osam domaćih fintech startupa predstaviti pred petočlanim žirijem i publikom. Događaj je otvoren za sve zainteresovane koji žele da iz prve ruke dobiju uvid u fintech proizvode koji se razvijaju u Bosni i Hercegovini.

Učešćem na lokalnom takmičenju, startupi će imati priliku da osvoje nagradu od 5.000 eura i plasiraju se u finale regionalnog takmičenja u Beogradu, kao i direktan plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International u Beču.

Pobjednike regionalnog takmičenja očekuje nagrada od dodatnih 5.000 eura, plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International, sastanak sa višim menadžerima iz sve tri Raiffeisen banke koje organizuju takmičenje i menadžerima Raiffeisen Bank International-a, široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje ideje poslovnim klijenima i druge pogodnosti.

Žiri:

U žiriju u ovom dijelu takmičenja će biti Haris Gondžo, direktor IT – Informacione Tehnologije, Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina; Hasan Hasić, direktor Centra digitalnog bankarstva, Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina; Rešad Začina, suosnivač i izvršni direktor, Ministry of Programming; Edin Poprženović CEO, ABC TECH Group, Kenan Trokić izvršni direktor, Own.

Što se tiče takmičara, u detaljnom procesu selekcije, izabrano je sedam timova koji će se predstaviti na lokalnom takmičenju, a to su: Uhura, Logate, Sentry, 15do3, Rollsoft, Thematic, Kliker i BCX.

Prijave:

Događaj će se održati u četvrtak, 29. augusta sa početkom u 18:00 u HUB387 (Maglajska 1). Prisustvo događaju je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna putem sledeće forme.

Fb event

(Visited 85 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević