Otvorene prijave za akcelerator program inovativnih poslovnih ideja u Istočnom Sarajevu

19 apr
Rok prijave 30.04.2024

Razvojna agencija Republike Srpske pozvala je potencijalne preduzetnike sa inovativnim poslovnim idejama da se prijave za učešće u Akcelerator programu koji će se provoditi na području grada Istočno Sarajevo.

Program se organizuje u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Pale, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradom Istočno Sarajevo, opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Akcelerator program obuhvata besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, novčane i nenovčane nagrade za najuspješnije poslovne ideje, podršku u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i povezivanje sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Krajnji cilj programa je da ubrza realizaciju poslovnih ideja i njihovo pretvaranje u isplativ posao.Popunjeni obrazac za prijavu koji se može pronaći na veb stranici Razvojne agencije Republike Srpske potrebno je dostaviti na imejl: [email protected] najkasnije do utorka, 30. aprila 2024. godine. Svi koji ispunjavaju uslove biće pozvani na predstavljanje poslovne ideje pred komisijom kada će biti predstavljene i dalje aktivnosti programa.

Više informacija o javnom pozivu potencijalni učesnici mogu dobiti u Razvojnoj agenciji Republike Srpske i info danu koji će se održati u utorak, 23. aprila 2024. godine u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu sa početkom u 11,00 časova.Razvojna agencija Republike Srpske do sada je realizovala 10 Akcelerator programa koje je uspješno završilo više od 130 polaznika. Najuspješnije poslovne ideje nagrađene su različitim novčanim i nenovčanim nagradama vrijednosti preko 130.000 KM.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments