Otvoren poziv za SPORTSKE RADNIKE i SPORTISTE

10 sep
Rok prijave 11.09.2021
🏋️🏅Otvoren poziv za SPORTSKE RADNIKE i SPORTISTE 🤺🚴‍♂️
📣 Sportska jesen u BRAVO-u je već počela. Mi smo ljeto ispratili a već nastavljamo sa jednom #supercool konferencijom o nenasilju u sportu.
👥Dragi sportaki radnici koji svakodnevno mijenjate svijet i pomjerate granice ovaj poziv je za vas! To znači da bi mi bili #supersretni kada bi svi koji su uključeni u sport, bilo da ste sportski trener, menadžer, sportista ili jednostavno predstavnik bilo kojeg sportskog sektora prijavili na ovu konferenciju ❗️
🗓 Malo detalja slijedi – 16.9.2021. godine, BRAVO organizuje sportsku konferenciju pod nazivom 👉 SONKEI – Poštovanje u sportu, poštovanje u životu.
🗣 Glavna tema konferencije jeste prevencija nasilja u sportu. Ukupno 5️⃣ govornika će govoriti o nenasilju i poštovanju u sportu, pred ukupno 2️⃣0️⃣ učesnika.
💸 Troškovi smještaja, hrane, kao i putni troškovi će biti potpuno pokriveni. Prema tome, nemate više razloga da oklijevate. 💪
📨 Za učešće u konferenciji se mogu prijaviti osobe starije od 18 godina i to najkasnije do 11.9. Sve što je potrebno jeste da u nekoliko klikova popunite Google formu koju možete pronaći na našoj stranici, a mi ćemo vam se javiti ako vas izaberemo za učešće.
(Visited 91 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments