Otvoren natječaj za financiranje studentskih projekata

8 apr
Rok prijave 14.04.2021


Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru donio je odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata. Prijavljivanje projekata otvoreno je od 07. travnja do 14. travnja 2021. godine. Rezultati će biti dostupni 26. travnja na službenoj web stranici kao i društvenim mrežama. 

Svi oni koji žele aplicirati na nove projekte dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju u ured zbora te na e-mail:  [email protected]. 

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente, Sveučilište i društvo, doprinose kvaliteti studentskog standarda te promiču Zbor i Sveučilište. Projekt za koji se traži financijska potpora mora imati značaj za studente Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor, ali i za Svečilište. Sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište.“ izjavljiva Marija Barun predsjednica Studentskog zbora. 

Pravo sudjelovanja na natječaj imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilištu. 

Obrasci za projekte nalaze se na OVOJ poveznici.

Studenti koji su aplicirali na projekte a dobivena sredstva nisu potrošili (opravdali), sredstva je potrebno vratiti Studentskom zboru SUM. 

(Visited 78 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments