Otvoren konkurs za mobilnosti studenata i osoblja Univerziteta u Bihaću na Silesian Tehnološki Univerzitet u Poljskoj, zimski semestar 2019/2020 godine

28 maj
Rok prijave 15.06.2019

Obavještavamo vas da je otvoren Poziv za prijavu na program stipendiranja mobilnosti studenata i osoblja Univerziteta u Bihaću (zimski semestar 2019/2020 godine) na Silesian Tehnološkom Univerzitetu u Poljskoj.

Sve prijave se vrše preko Ureda za međunarodnu saradnju Univerziteta u Bihaću koji šalje pismo nominacije sa traženim podacima studenata, nakon čega slijedi i online aplikacija putem on-line platforme https://incoming.polsl.pl/.

Sve prijave se dostavljaju na email adresu [email protected]  gdje iskazujete interes za prijavu na Silesian tehnološki univerzitet unutar Erasmus+ ICM programa za zimski semestar 2019/2020.godine, navodite godinu studija, prosjek ocjena, Odsjek i Fakultet na kojem studirate, te Odsjek na koji se prijavljujete na instituciji domaćinu, zatim motivaciono pismo na engleskom jeziku, obavezna napomena da li ste već učestovali u nekom od programa razmjene ili ne, te dokaz o poznavanju engleskog jezika (u slučaju neposjedovanja međunarodno priznatog certifikata, priznaje se certifikat izdat od strane matičnog Univerziteta (obratiti se Uredu za međunarodnu saradnju na gore navedenu mail adresu). Rok za prijavu Uredu je ponedjeljak, 20.05.2019. godine.

Ponuda SUT-a za studiranje na engleskom jeziku se može naći na sljedećem linku: https://www.polsl.pl/en/ic/Pages/Courses_in_English.aspx.

Mjesečna stipendija iznosi 750 eura.

Rok za podnošenje online aplikacije (putem platforme sa svom prikupljenom dokumentacijom) je 15/06/2019 23:59

(Visited 29 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević