Otvoren je konkurs za Šantićev festival djece pjesnika

2 dec
Rok prijave 31.12.2019

Povodom obilježavanja godišnjice smrti velikog pjesnika Alekse Šantića, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) Prosvjeta Mostar organizira 7. Šantićev festival djece pjesnika, koji će se održati početkom veljače 2020. godine.

Na festivalu mogu sudjelovati učenici osnovnih škola iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije, a tema je slobodna.

Organizatori festivala pozvali su škole, nastavnike jezika, voditelje literarnih i recitatorskih sekcija da motiviranju svoje učenike za prijavu te pozvali i učenike da se prijave i pošalju svoje radove na natječaj.

“Nadamo se da će ovaj natječaj animirati mlade da se odazovu u što većem broju i pokažu svoj dar i ljubav prema pisanju poezije. Sve koji se odluče prijaviti na natječaj treba da obavezuje i ime našeg velikog pjesnika Alekse Šantića koji je slavu Mostara pronosio širom svijeta. U tom smislu svim učesnicima na natječaju želimo puno sreće i dobrodošlicu u magični poetski svijet“, priopćili su iz mostarske Prosvjete.

Radovi se mogu dostaviti do kraja ove godine na adresu SPKD Prosvjeta Mostar, Maršala Tita 178, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina.

(Visited 204 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments