Otvoren četvrti poziv za dodjelu Media Production i Media Mixer grantova

28 mar
Rok prijave 30.04.2020

Money bag sign flat icon money finance sign. Banking money bag sign investment financial wealth money treasure. Money bag sign icon currency business symbol flat design vector.

Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) objavljuje četvrti poziv za apliciranje za Media Production i Media Mixer grantove.

IMEP je USAID-ov petogodišnji program (april 2017 – april 2022.) sa glavnim ciljem da doprinese nezavisnosti medija i slobodi izražavanja u Bosni i Hercegovini kroz jačanje održivosti medija, podizanju kvaliteta medijskog sadržaja, jačanju kapaciteta novinara, osiguranju pravne podrške medijskim organizacijama i novinarima, uključujući građane kao aktivne učesnike koji doprinose medijskom prostoru, sa elementima jačanja kapaciteta građana i jake promocije nezavisnih medijskih glasova u BiH.

Rok za podnošenje aplikacija je 30.04.2020. godine.

Više informacija o objavljenom pozivu možete pronaći OVDJE.

Zahtjevi za eventualna pojašnjenja u vezi sa ovim Javnim pozivom trebaju biti upućeni isključivo putem e-maila na adresu [email protected] sa naznakom reference poziva (IMEP/MGS-MP-4 ili IMEP/MGS-MM-04) i nazivom aplikanta u Subject-u e-maila.

Odgovori na pitanja će biti objavljeni na web stranici projekta www.imep.ba u skladu sa datumom koji je predstavljen u rasporedu.

Informativna sesija će se održati online 10.04.2020. u 11:00h.

(Visited 162 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments