Otkrijte Tajnu 12.12.: Najveći poslovni događaj stiže na Balkan

13 sep

Uzbudljivi trenuci su zavladali glavnim gradovima Balkana dok je misteriozni robot na štulama šetao ulicama Zagreba, Sarajeva i Beograda između 12 i 13 sati, noseći tajanstvenu poruku: “12.12. dolazimo. Lokacija: Banja Luka”.

Ovaj zagonetni performans, koji je oduševio prolaznike, ostavio je mnoge u neizvjesnosti, ali sada smo spremni otkriti tajnu.

Ovo enigmatično dešavanje označava uvod u nešto veliko što nas očekuje 12. 12. 2023. godine.

WOW Agency koja se ističe svojom kreativnošću i inovacijama, ima čast najaviti najveći događaj godine.
“GO conference”.

“Najspektakularnija biznis konferencija”, fokusiraće se na temu razvoja privrede pod uticajem savremenih tehnologija na koju će govoriti najeminentniji preduzetnici, stručnjaci i ministri iz regiona.

Očekuje se da će “GO conference” biti ključna platforma za diskusiju o trenutnim izazovima i prilikama koje tehnološki sektor nudi Balkanu. Učesnici će imati priliku čuti perspektive vodećih stručnjaka iz privrede i politike, razgovarati o inovacijama i promjenama koje donose savremene tehnologije te istražiti načine kako unaprijediti ekonomski razvoj u regionu.

Imena i program zvanično stižu početkom novembra. Ono što je sigurno, 12.12. će biti dan koji će obilježiti razmjenu ideja, stvaranje novih poslovnih prilika i promociju tehnološkog razvoja na Balkanu, jer WOW Agency jeste generator razvoja.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da budete dio najznačajnijeg biznis događaja godine i svoje kotizacije kupite na vrijeme.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments