Osvojite VRIJEDNU stipendiju koju dodjeljuje Fondacija za razvoj obrazovanja Sarajevo (SEDEF)!

9 feb
Slika može predstavljati 6 osoba, ljudi stoje i tekst koji navodi 'Banjalučka 14, Sarajevo-Vraca tel:+387 33 957 440 www.igs.edu.ba SO 1 TESTIRANJE ZA STIPENDIJE 23. APRIL 2022. u 11:00h Ostvarite stipendiju u iznosu od 10% do 100% Odaberite Kantonalni ili Cambridge program. Oba programa nude KT Informacione komunikacione tehnologije) VKD (Vizuelne komunikacije dizajn) smjerove. Obavezna prijava na: igs.edu.ba/stipendija AoBro nam došli!'
Slika može predstavljati 9 osoba i tekst
INTERNACIONALNA GIMNAZIJA SEDEF sa sjedištem na Sarajevu, ulica Banjalučka 14, organizuje prvo testiranje za stipendije učenika devetih razreda. Testiranje će se održati 23. aprila 2022. u 11:00 sati. Prijava na https://www.igs.edu.ba/bs/stipendija je obavezna i biti će otvorena do 23. aprila.
Svi učenici imaju jednake šanse da, na osnovu svog znanja i sposobnosti, osvoje vrijedne stipendije. Testiranje obuhvata gradivo iz matematike, bosanskog i engleskog jezika, te pitanja iz općeg znanja.
IGS je certificirana Cambridge škola i nudi dva izborna područja po nastavnom planu i programu Kantona Sarajevo i Cambridge program, i to: IKT (informacione i komunikacione tehnologije) iVKD (vizuelne komunikacije i dizajn)
Mi brinemo za vaše zdravlje, ali također brinemo i o vašoj sigurnoj budućnosti i kvalitetnom obrazovanju.
Očekujemo vas na testiranju 23. aprila 2022. u 11:00 sati.
Programiraj svoju budućnost!
(Visited 366 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments