Osnovni kurs za tehničara zvuka

18 sep
Rok prijave 02.10.2022

Zdravo da ste organizuje osnovni kurs za tehničara zvuka. Kurs je namijen 18 + osobama.

Za prijavu je neophodno da na e-mail adresu [email protected] pošaljete CV i motivaciono pismo. Broj učesnika je ograničen.

Prijave traju do 02.10.2022.

CILJ KURSA

Sticanje osnovnih teoretskih znanja iz oblasti fizike zvuka, principa u audiotehnici, te tehnoloških rješenja koja se koriste u praksi, sa akcentom na tehnologiju ozvučavanja živo izvođene muzike. Sticanje praktičnih znanja iz oblasti ozvučavanja živo izvođene muzike – live koncerata, uz upoznavanje i savladavanje načina korišćenja modernih tehničkih sredstava koja se koriste u realizaciji koncerata.

U prvih osam nedelja kursa fokus je na teorijskim predavanjima uz postepeno uvođenje praktičnih sadržaja, dok su poslednje 4 nedelje planirane za praktične aktivnosti u radu sa konkretnim tehničkim sredstvima.

Predavač je Ninoslav Dobrijević, inžinjer elektrotehnike sa dugogodišnjim predavačkim stažom, te ogromnim iskustvom u oblasti live audio produkcije. Sa preko 15 godina iskustva u realizaciji koncerata, kako u regionu, tako i u Evropi, te uspješnom saradnjom sa svim vodećim izvođačima iz regiona predstavlja najkompetentniju osobu za edukaciju mladih i uvođenje u ovaj atraktivan ali i izuzetno zahtjevan posao.

(Visited 102 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments