Organizator međunarodnog transporta

23 jan
Rok prijave 02.02.2023

Kompanija Euro-Express d.o.o. Banja Luka, osnovana 2008. godine sa sjedištem u Banjaluci, kroz svoje dosadašnje poslovanje pozicionirala se kao lider na tržištu u oblasti pružanja usluga transporta, poštanskih i kurirskih usluga, koji prati i diktira trendove u ovoj oblasti.
 
Svojom jasnom strategijom, stručnim i kvalitetnim kadrom i povjerenjem korisnika razvila je mrežu poslovnica sa kojom obezbjeđuje 100% pokrivenosti svih mjesta i gradova u Bosni i Hercegovini.
 
Kompanija proširuje svoj tim saradnika i raspisuje konkurs za radno mjesto:
 
Organizator međunarodnog avio transporta (m/ž)
 
Opis radnog mjesta:
  • Obavlja poslove organizacije avio transporta u međunarodnom saobraćaju putem partnerstva sa kompanijom UPS i drugim partnerima
  • Obavlja složene administrativno-tehničke poslove, računarske obrade podataka, složene poslove izrade pregleda, spiskove, izvještaje i ostale prateće dokumente
  • Obavlja složene poslove komunikacije sa ino-korespodentima
  • Obavlja poslove prijema poziva i komunikacije sa klijentima u vezi sa pošiljkama u avio transportu, daje informacije o uslovima, cijenama i priprema pošiljke za izvoz
  • Provjerava i daje instrukcije za izradu potrebne dokumentacije prilikom izvoza/uvoza
  • Direktno komunicira sa kuririma (najave preuzimanja, unos pošiljke u sistem ) i provjerava da li je pošiljka preuzeta
  • Obavlja poslove ažuriranja podataka u internim i drugim bazama podataka u vezi sa avio pošiljkama
  • Obavlja poslove organizacije avio transporta putem alternativnih i drugih partnera u međunarodnom transportu.
Opšti uslovi:

VSS/SSS saobraćajnog ili drugog tehničkog/društvenog usmjerenja, najmanje jedna godina radnog iskustva u domenu međunarodnog transporta, logistici i/ili prodaji međunarodnih usluga, poznavanje i aktivna komunikacija na engleskom jeziku, rad na računaru u Windows okruženju i Microsoft Office paketu, vozačka dozvola B kategorije.

Posebne vještine:
 
Vještina planiranja i organizovanja, komunikacijske sposobnosti, usmjerenost na klijenta, upravljanje vremenom i prioritetima, samostalnost u donošenju odluka, iniciranje akcija i proaktivnost, uspostavljanje odnosa i umrežavanje.
 
Nudimo Vam:
 

Ako ispunjavate navedene uslove konkursa i zainteresovani ste, nudimo Vam mogućnost stalnog zaposlenja u velikoj uspješnoj kompaniji i dinamičnom okruženju, pozitivnu radnu atmosferu sa mogućnošću napredovanja i razvoja karijere, kao i priliku za stalnim usavršavanjem kroz redovne programe učenja i razvoja.

Lokacija: Istočno Sarajevo, Sarajevo (Rad iz firme)
Broj izvršilaca: 1
Datum objave: 18.01.2023.
Trajanje oglasa: 15 dana (ističe 02.02.2023.)
(Visited 53 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments