Općinske stipendije za studente iz Maglaja za ak. 2020/21. godinu

26 sep
Rok prijave 07.10.2020

Općina Maglaj objavila je Konkurs za dodjelu studentskih stipendija redovnim studentima I i II ciklusa studija sa područja općine Maglaj za akademsku 2019/20. godinu

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti I i II ciklusa studija na javnim visokoškolskim ustanovama u Bosni i Hercegovini, uz uslove da imaju prebivalište na području općine Maglaj i da u akademskoj 2019/2020. godini ne koriste stipendiju ili studentski kredit od nekog drugog subjekta, dok pravo učešća na konkurse nemaju studenti koji obnavljaju godinu studija na istom ili drugom fakultetu, studenti koji su u status apsolventa, studenti koji studiraju na privatnim visokoškolskim ustanovama i studenti koji studiraju izvan Bosne i Hercegovine.

Prijave za stipendije mogu se dostaviti u koverti na pisarnicu Općine Maglaj ili putem pošte na adresu:
OPĆINA MAGLAJ
Služba za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti
sa naznakom:
KOMISIJI ZA DODJELU OPĆINSKIH STUDENTSKIH STIPENDIJA
„Prijava na konkurs za dodjelu studentskih stipendija redovnim studentima I i II ciklusa studija sa područja općine Maglaj za akademsku 2019/2020. godinu.

Iz Općine napominju da se za sve dodatne informacije može obratiti na brojeve telefona: 032 465 830 i 061 966 970 ili u Službi za boračko-invlidsku i socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosi Kancelarij broj 220.

Konkurs ostaje otvoren do 7. oktobra, a za više detalja pogledati Konkurs općine Maglaj za dodjelu studentskih stipendija redovnim studentima I i II ciklusa studija sa područja općine Maglaj za ak. 2019/20. godinu.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments