Online škola fizike

29 okt
Rok prijave 10.11.2020

 

Online škola fizike održavati će se od 12. novembra do 16. januara preko Microsoft Teams platforme sa po dva predavanja sedmično – detaljan raspored i plan predavanja možete vidjeti u nastavku, a dodatne detalje o načinu odrzavanja skole ovdje:

Krajnji rok za prijavu i uplatu za kamp je 10. novembar 2020. u 23:59. Molimo Vas da vodite računa o ovom roku, kako bismo na vrijeme stigli formirati grupe i isplanirati aktivnosti, te kako biste na vrijeme dobili pristup materijalima za predavanja – pristup MS Teams platformi ćete dobiti tek nakon što izvršite uplatu.

Za sve učenike savjetujemo da imaju vlastiti e-mail i da se na Školu prijavljuju sa tog e-maila. Ukoliko se prijavljujete sa e-maila roditelja, prijatelja i sl, molimo vas da u napomenama/komentarima svoje prijave to napišete ili nam naknadno javite svoj mail putem kojeg vas možemo dodati u grupe!

Za sva pitanja ili nejasnoće molimo Vas da nam se obratite na email adresu [email protected] ili Facebook stranicu Društva fizičara u FBiH, a u međuvremenu Vas molimo da periodično provjeravate Vaš email za eventualne dodatne informacije koje ćemo vam slati.

Link za prijavu.

(Visited 73 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments