Online predavanje psihologa i psihoterapeuta Vladana Beare

17 apr

 

Psihološko savjetovalište „Psiholuminis“ 20.4.2020. godine (ponedjeljak) ogranizuje besplatno online predavanje za profesionalce iz domena psihosocijalne zaštite i zaštite mentalnog zdravlja (psiholozi, psihijatri, psihoterapeuti, socijalni radnici, pedagozi…) na temu „Sekundarna traumatizacija i rad sa sekundarno traumatizovanim osobama“ koje će držati psiholog i psihoterapeut, Vladan Beara. Ovo predavanje je dio projekta “The War Child: Adressing Secondary Trauma in Prijedor” koji je podržan od strane BHRI programa u Bosni i Hercegovini.

Zainteresovani se mogu javiti putem a-mail adrese: [email protected] ili na broja telefona 066-772-674, do petka, 17.04.2020. u 19h.

Da biste učestvovali u predavanju potrebna vam je internetska veza kako biste mogli pristupiti online putem vašeg telefona ili računara.

Vladan Beara je poznati psiholog i REBT terapeut koji se bavi psihoterapijom od 1995. godine. Radi sa ratnim veteranima i ratom traumatizovanim osobama u Centru za Ratnu Traumu u Novom Sadu od 1999. godine. Obavljao je razne poslove iz domena psihologije. Radio je kao profesor psihologije, školski psiholog, klinički psiholog na Klinici za psihijatriju KCV i Vojnoj bolnici u Petrovaradinu, ali i u nevladinim organizacijama. Sve vrijeme se stručno usavršava i edukuju iz raznih pshihoterapijskih pravaca, ali je i aktivan na tribinama i predavanjima koje kasnije prezentuje na internetu. Trenutno je na poziciji programskog savjetnika u REBT Praxis Centru za psihoterapiju i psihološko savjetovanje. Pored REBT-a edukovao se iz sljedećih psihoterapijskih pravaca: Logoterapija i Egzistencijalna analiza, EMDR, ACT, Psihodrama, Geštalt…

Više informacija: Fb event

(Visited 58 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments