Online Meetup: Kako smo gradili Frontend u Infobipu?

9 dec

Kako smo u pet godina od jednog tima u istoj prostoriji došli do 30 timova u osam gradova koji zajedno grade našu arhitekturu i savladavaju izazove?

Odgovor na to pitanje ćete dobiti ukoliko nam se pridružite na našem prvom od tri meetupa. Ovaj put pričat ćemo o Frontendu u Infobipu, kakve aplikacije radimo, koje tehnologije koristimo, kako smo organizirani, s kojim se izazovima susrećemo, te kako se to sve mijenjalo kroz godine, u kojem smjeru zapravo idemo i šta nam to dolazi sljedeće.
Registracija je obavezna kako biste dobili pristupni link za sudjelovanje: https://bit.ly/frontendIB
Čekamo vas!
Kratak opis kampanje:
Koliko zapravo znate o frontend strani Infobip produkata? U narednom periodu za vas smo pripremili niz meetupa koji za cilj imaju pružanje boljeg uvida u ono što zapravo radimo kada je u pitanju frontend kroz predstavljanje arhitekture, izazova na koje nailazimo i kako smo ih riješili, te tehnologija i alata koji nam za to pomažu.
Naši stručnjaci su za vas pripremili teme koje će vas na prvom meetupu provesti kroz kompleksnu arhitekturu Infobip Portala i tehnologije koje tu koristimo. Na drugom meetupu uranjamo nešto dublje sa pričom o mikrofrontendima koji nam omogućavaju da imamo geo-distribuirane timove koji rade na istom Portalu, neovisno jedni od drugima. Treći meetup je rezerviran za uvid u naš dizajn sistem koji nam omogućava UI/UX konzistentnost između aplikacija koje razvijaju različiti timovi i time jako doprinosi brzini razvoja.
(Visited 56 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments