Online meet up – INTERNSHIP USA

26 mar
Rok prijave 29.03.2021

Cilj Experience programa za mlade je prije svega orjentisan na njihov lični razvoj i usavršavanje. Mladi imaju priliku da 12-18 provedu u Americi radeći u struci neposrednu po završetku školovanja kako bi se pripremili za svjetsko tržište rada. Zvuči nevjerovatno ali je vrlo moguće uz Experience-ove programe za mlade, upravo takav je i naš program INTERNSHIP USA.

Program se realizuje isključivo iz oblasti koja je u vezi struke. Pored osnovnog cilja, ovaj program pruža mogućnost mladima da upoznaju sa američkom kulturom i načinom poslovanja, što je od izuzetnog značaja za buduću karijeru. Internship program tj. program stručnog usavršavanja, se organizuje u saradnji sa vodećim akreditovanim organizacijama i institucijama (sponzorima programa) u SAD.

Na program se mogu prijaviti:

  • Studenti i studentkinje koji su pri kraju studija (zadnja godina i apsolventi) i
  • Neposredno po završetku fakulteta, odnosno do 12 mjeseci od diplomiranja.

 

Ukoliko biste željeli na program, a nikako da se odvažite ili  imate još nekih pitanja koja vam se motaju po glavi ili jednostavno želite da saznate sve o ovom programu, pridružite nam se na našem ZOOM MEET UP-u koji će se održati 29.03. (Ponedjeljak) u 18:00.

Kada: 29.03. (Ponedjeljak)
Gdje: ZOOM
Vrijeme: 18:00
Link za prijavu

 

(Visited 178 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments