Online kurs poslovne administracije

25 feb
Rok prijave 15.07.2020

Holandska obrazovna grupa (The Netherlands Education Group) nudi zainteresovanim kandidatima online kurseve poslovne administracije kroz koje se stiče znanje i vještine neophodne za razvoj uspješne internacionalne karijere. Program je namijenjen profesionalcima koji su upoznati sa svijetom biznisa i koji posjeduju akademsko znanje. Cilj programa je da zainteresovani kandidati nauče osnovu poslovne administracije, s fokusom na poslovnu kulturu u Evropi, a posebno u Holandiji. Učesnicima kursa se ne nude samo uopšteni časovi, već im se posvećuje individualna pažnja, uz savjetovanje na osnovu afiniteta i buduće karijere.

OBLAST:

Poslovna administracija.

OPIS

Tokom kursa, učesnici imaju priliku da rade na sopstvenom projektu pod nadzorom profesionalca, birajući temu koju će prezentovati na kraju kursa. Kurs je namijenjen poslovnim ljudima koji sun a početku svoje karijere, ali i onima koji imaju solidno iskustvo u svijetu biznisa. Na kraju kursa, učesnici dobijaju potvrdu o uspješno završenom kursu. Cijena četvorosedmičnog kursa je 1 790 eura, a dvosedmičnog 1 290 eura. Kursevi će se održati u period od 2. do 29. avgusta.

USLOVI

Aplikaciji za kurs može podnijeti osoba iz bilo kog kraja svijeta i bilo koje starosne dobi.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati su u obavezi proslijediti svoje ime i prezime, nacionalnost, datum rođenja, broj telefona, naziv kursa za koji su zainteresovani, kao i razlog zbog kog apliciraju, na sledeću mail adresu: [email protected]

ROK ZA PRIJAVU:

15. jul 2020. godine.

Detaljnije na:
https://l.facebook.com/l.php

(Visited 132 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments