Online konferencija “Globalni kontekst online obrazovanja: iskustva i perspektive”

5 feb

Udruženje online edukatora organizira online naučno-stručnu konferenciju pod naslovom “Globalni kontekst online obrazovanja: iskustva i perspektive”. Cilj konferencije je predstaviti istraživanja iskustava i perspektiva edukatora o online obrazovanju. Također, na ovaj način će edukatori imati priliku razgovarati i dijeliti svoje ideje i iskustva sa kolegama i kolegicama, ekspertima i eksperticama iz različitih dijelova svijeta. Diskusije na konferecijama će moderirati istaknuti eksperti iz različitih oblasti. Prijavljeni učesnici konferencije će imati priliku sarađivati i sa recenzentima, koji djeluju na različitima istraživačkim bazama i platformama. Prijavljeni Abstrakti, koji prođu uspješno recenzije bit će objavljeni u knjizi abstrakta kod naslovom “Globalni kontekst online obrazovanja: iskustva i perspektive”, koju će participanti dobiti zajedno sa Certifikatom. Recenzenti će izabrati i najbolja izlaganja na konferenciji, čiji će snjimci uz odobrenja učesnika biti distribuiranji na stranice UONEDU.

Učešće:

Pravo učešća imaju građani koji promišljaju, istražuju, djeluju ili rade na polju online obrazovanja.

Jezik: engleski i južnoslavenski jezici

Prijave slati na: [email protected]

Kotizacija: Izlagači konferencije plaćaju 50 KM (25 Eura), a ostali prisutni učesnici konferencije plaćaju 20 KM (10 Eura)

Napomena: Učesnici će imati priliku i zatražiti usluge prijevoda i lektoriranja radova (30 KM ili 15 Eura), koje će biti uključene u cijenu kotizacije.

U prijavi je obavezno dostaviti naslov teme i sažetak rada. Učešće na konferenciji je besplatno za članove Udruženja online edukatora.

Autori prijavljenih radova su dužni do 03. 02. 2021. g. dostaviti sažetak svoje teme, prezentaciju i potvrdu o uplati kotizacije.

Datum konferencije: 6-7 februar/veljača 2021.

FB event

(Visited 59 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments