Online informativna radionica Programa jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta

5 dec
U svrhu informisanja potencijalnih učesnika i učesnica Programa jačanja kapaciteta omladisnkih lidera u oblasti podueztništva i projektnog menadžmenta, Investicijska fondacija Impakt i predstavnici BOLD programa američke vlade će 07.12.2020. godine od 10.00 do 11.30 časova, organizovati online informativnu radionicu za regiju Sarajevo, svi zainteresovani su dobro došli da nam se pridruže.
– Imaš između 18 i 35 godina i prebivalište u BiH
– Imaš pozitivan stav prema učenju i liderstvu te želju da doprineseš rješavanju problema u svojoj lokalnoj zajednici
– Želiš naučiti napisati poslovni plan, poslovni model i projektni prijedlog?
– Želiš naučiti kako da kroz pokretanje biznisa ili realizaciju projekta doprineseš lokalnom ekonomskom razvoju?
– Želiš upoznati mlade iz cijele BiH kao i uspješne mlade poduzetnike iz SAD-a koji su doprinijeli razvoju lokalnih zajednica u kojima žive kroz realizaciju projekata i/ili pokretanje biznisa?
– Želiš postati dio BOLD mreže omladinskih lidera u BiH, umrežiti se sa postojećim članovima BOLD mreže te dobiti priliku za razmjenu iskustava, upoznavanje sa vršnjacima i pristup svim drugim programima BOLD mreže
Prijavi se na informativnu radionicu slanjem potvrde učešća popunjavanjem kratke forme na sljedećem linku: https://forms.gle/X1sh3xHXTap3KzhE9 . Svi prijavljeni će putem e-mail-a dobiti Zoom link za pristup radionici.
(Visited 89 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments