Online event: Booking za početnike

19 okt
Ako imate malo ili srednje preduzeće iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori i želite da naučite kako da aktivirate profil na Booking.com i i pozicionirate svoj biznis u njenim okvirima dođite na radionicu u sredu, 21. oktobra u 18:30h!
Učešće je besplatno, potrebno je samo da se registrujete na ovom linku https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_0Sk5T79kSuqBpG5mhVhA2g
Jedini uslov koji je potreban kako biste kreirali Booking profil, a samim tim i učestvovali na radionici, jeste da posedujete profil na Facebook mreži.
Šta možete da naučite i čujete na prvoj Booking radionici? Glavne karakteristike i benefite ove platforme, dobre primere iz prakse, kako da kreirate profil da je u skladu sa vašim potrebama i biznisom, kako da postavite sve potrebne informacije o vašoj ponudi i da kreirate način plaćanja. Sve odgovore i informacije o Booking-u dobićete od Igora Stojanovića koji ima preko 8 godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketing.
Digitalizacija u turizmu je uvek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.

Događaj se realizuje u okviru USAID E&E Sektora za ekonomski razvoj, upravljanje i rast preduzeća

Economic Development, Governance and Enterprise Growth Project

„D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub i partnerima JSGuru iz Bosne i Hercegovine Digitalizuj.Mej iz Crne Gore.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments