ONAUBIH i ASUBIH u potrazi za novim Office managerom

24 okt
Rok prijave 25.10.2019

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini i Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini raspisuju konkurs za prijem u radni odnos za poziciju:

OFFICE MANAGER

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) je nevladina, multinacionalna i multietnička organizacija koja mladima pruža priliku da se pobliže upoznaju sa medijima, nauče više o njima, te da sami učestvuju u kreiranju i popunjavanju medijskog prostora.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okupljanje svih mladih koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

Tražimo komunikativnu osobu sa izraženim organizacijskim vještinama, spremnu na stalnu komunikaciju i dinamičan rad sa mladim ljudima (dobi od 15 do 30 godina). Ovo je pozicija sa punim radnim vremenom, bazirana u našoj kancelariji u Sarajevu.

Cijeli tekst Konkursa možete pročitati ovdje.

Molimo sve zainteresovane kandidate, koji zadovoljavaju uslove Konkursa, da pošalju svoj CV i motivaciono pismo, te minimalno dvije preporuke do 25.10.2019. na email [email protected].

#nemojbititih #weareonaubih

(Visited 251 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments