Omladinsko građansko preduzetništvo raspisalo poziv za takmičenje

15 jul
Rok prijave 31.07.2019

Omladinsko građansko preduzetničko takmičenje raspisalo je prijave za kandidate u oblasti preduzetništva, biznisa, neprofitnih organizacija.

OBLAST:

Preduzetništvo, biznis

OPIS

Raspisan je konkurs za prijave za Omladinsko građansko preduzetničko takmičenje 2019. Omladinsko građansko preduzetničko takmičenje je globalno onlajn takmičenje za ostvarivanje 17 održivih razvojnih ciljeva i poslovnih ideja/projekata. Ova globalna platforma jača mlade preduzetnike iz cijelog svijeta za angažovanje u mirnijem svijetu. Učesnici su pozvani da predstave svoje inovativne ideje i projekte i da sprovedu jedan ili više od 17 ciljeva održivog razvoja kao i 169 povezanih ciljeva koji se bave najvažnijim društvenim, ekonomskim, ekološkim, zdravstvenim izazovima našeg vremena. Program je aktivnost globalnog akcionog programa UNESCO-a o obrazovanju za održivi razvoj.

USLOVI

Potrebno je da imate između 15 i 35 godina, da imate inovativnu ideju za preduzeće koje doprinosi ciljevima održivog razvoja ili da vodite takvo preduzeće u formi biznisa, neprofitne organizacije ili neformalnog programa. Potrebno je poznavanje engleskog.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili ispunite online aplikacionu formu na linku.

ROK ZA PRIJAVU:

31. jul 2019.

Detaljnije na linku.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević