Omladinski Savjet Prijedor organizira veče filmova

27 avg

 

ŽELIŠ DA BUDEŠ DIO EKIPE ZA PROMJENU?
AKTIVIRAJ SE I UNAPRIJEDI!

Dana 27. 08. 2020. Godine u prostorijama Omladinskog Savjeta Prijedor, veče filma sa početkom u 20 časova. Pozivamo sve mlade ljude da nam se pridruže u sledećoj zanimljivoj aktivnosti koju Omladinski Savjet Prijedor realizuje kroz projekat „Aktiviraj se, pokreni se“.
Omladinski savjet Prijedor realizuje projekat pod nazivom „Aktiviraj se, pokreni se“, cilj projekta jeste da omladinci spoznaju da su oni nosioci promjena u društvu, unapređenju lokalnih i mjesnih zajednica upravo kroz aktivizam mladih.
U prvom dijelu projekta realizovali smo radionice sa tematikom: liderstva i javnog zagovaranja. U sklopu mjeseca mladih održali smo takmičenje iz slikarstva, pisanja poezije i fotografije, i nagradili najistaknutije radove te dodijelili nagrade 12. 08. na svjetski dan mladih. U nastavku obiljezavanja mjeseca mladih uspješno smo realizovali prvo veče filma 20. 08. 2020. godine i nastavljamo sa sledećim događajem.
Drugo veče filma planirano je za 27. 08. 2020. Godine, planirani film za gledanje je „Before I Fall“ (2017), u prostorijama Omladinskog Savjeta Prijedor. Ovim putem želimo da pozovemo zainteresovane mlade ljude da nam se pridruže na drugoj večeri filma i da zajedno nakon gledanja filma diskutujemo o aktuelnim temama mladih ljudi i o aktivizmu mladih.
Naglasili bismo da zainteresovani mladi za drugo veče filma potvrde njihov dolazak na e-mail OSP-a ili putem profila na društvenoj mreži Facebook OSP-a.
Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Hercegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi IOM Bosnia and Herzegovina, uz finansijsku podršku USAID Bosnia and Herzegovina.
Za svako dodatno pitanje i informaciju slobodno nam se obratite putem maila [email protected], ili putem zvanične stranice na društvenoj mreži facebook.
Ne zaboravite vrata kancelarije Omladisnkog savjeta Prijedor su vam uvijek otvorena.

VAŠ, OMLADINSKI SAVJET PRIJEDOR!

(Visited 32 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments